Help de Voedselbank aan versproducten!

Niemand komt graag bij de Voedselbank voor zijn boodschappen, maar wat mogen we blij zijn dat deze voorziening er is! De Voedselbank biedt voor velen een noodgedwongen, maar belangrijke oplossing.

De Voedselbank staat in deze en de komende tijd extra onder druk. Met name de aanvoer van beperkt houdbare versproducten, waaronder zuivel, is een uitdaging. En dat terwijl juist deze producten zo belangrijk zijn om gezond te blijven.
En daarom zijn de gezamenlijke Waterlandse Rotaryclubs Monnickendam, Landsmeer, Weidevenne, Polderland, Purmerend Waterland en Purmerend deze crowdfundingsactie voor de Voedselbank in Purmerend gestart.

 

Tot 30 juni vragen wij aan u een vrijwillige donatie. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Voedselbank Purmerend, zodat zij hiervoor zelf versproducten in kunnen kopen voor hun clientèle. Zo weten we zeker dat er gekocht wordt waar behoefte aan is.

Helpt u mee?

Wij zorgen dat uw donatie goed terecht komt! Laten we er samen voor zorgen dat ook de cliënten van de Voedselbank deze rottijd goed doorkomen.

Lees meer Lees minder
van totaal € 3.000 (95%)